PDA

View Full Version : Access Smartbro canopy with a router, possible?



zephyrdragon211
16th Nov 2011, 21:45
Is it possible? Di ko kasi sure eh, I've been trying to use Wireshark to capture the LLDP protocol, but I've tried a lot of times already, hindi ko sya ma capture. I don't think I can access canopy the normal way either.

kevin1328
16th Nov 2011, 22:35
opo possible..,
meron ng thread dito dati..,
pls use search nalng po

zephyrdragon211
16th Nov 2011, 22:52
Aah, thanks. I'll do that.