PDA

View Full Version : help MPC homecinema runtime error



ajanxyx
12th Jan 2012, 08:27
panoo to sir..mag-oopen ako ng media.,runtime error blah blah..windows7 os.,ano po dahilan nun virus?

Gunderwind
12th Jan 2012, 09:34
panoo to sir..mag-oopen ako ng media.,runtime error blah blah..windows7 os.,ano po dahilan nun virus?

pki-reinstall ang k-lite codec mega pack:
download links:
k-lite codec mega pack:

You can see links before reply

update k-lite codec:

You can see links before reply

ajanxyx
12th Jan 2012, 10:43
pki-reinstall ang k-lite codec mega pack:
download links:
k-lite codec mega pack:

You can see links before reply

update k-lite codec:

You can see links before reply

salamat sir try ko...