PDA

View Full Version : iPhone 3gs/4S APN/Internet Setting Globe Telecom Tattoo



tag2114
14th Jul 2012, 23:33
Tested and Tried on my Iphone3Gs A1241 16gb ios 4.2.1.
(Post this for my future reference and to share also.)

How to set your iPhone internet service.

You can see links before reply

Tap home button, swipe to unlock iphone, then tap SETTINGS.
You can see links before reply

Tap GENERAL.
You can see links before reply

Tap CELLULAR DATA NETWORK
You can see links before reply

Enter the following:

APN: You can see links before reply (for pre-paid subscribers.)

APN: inet.globe.com.ph (for post-paid subscribers)

Username: globe
Password: globe

Tap home button.

(You can omit username & password.)

You can see links before reply

Activate cellular data by tapping on on.
You can see links before reply

And enable 3g if its available in your area.

Thaks to this site. wickedsago.blogspot.com (You can see links before reply)

(Do not turn on 3g if your area does not have 3g signal. It will just drain your battery.)

ianben2406
7th Apr 2013, 21:07
salamat TS dapat pala may user at pass napagana ko na rin mundo ko sa iphone ko

manroman
8th Apr 2013, 15:04
Boss freenet b yan?

dwade3
8th Apr 2013, 15:52
Kahit walang load gagana?? :D FBT/UBT ba??

corvette
8th Apr 2013, 15:59
ok thanks

nefarium
8th Apr 2013, 16:07
pwd dn b to sa iphone 3g?

snobmatism
8th Apr 2013, 16:15
try ko na sir thanks..

dwade3
8th Apr 2013, 19:43
try ko na sir thanks..

ok lang magfreenet kahit may load di mababawasan?? :D

rhai22
9th Apr 2013, 04:25
working pero sandali lang... ok na.. nakatawag naman ako using viber...

silverlight
9th Apr 2013, 10:03
Whats new ?

dwade3
9th Apr 2013, 10:18
working pero sandali lang... ok na.. nakatawag naman ako using viber...

kahit wlang load sir? ubt/fbt trick ba to?

jerrydie
6th Dec 2013, 17:46
Working pa ba to?

horasio
19th Nov 2014, 08:57
di naman libre to eh.. default setting to ng prepaid para makapag browse ka.