PDA

View Full Version : 10 stupid questions(funny)™



kEnzHin
3rd Jan 2007, 20:54
:rofl: :rofl:

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends…
Stupid Question: Hey, what are you doing here?
Answer: Don’t u know, I sell tickets in black over here…


2. In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try again.


3. At a funeral:
One of the teary-eyed people asks…
Stupid Question: Why, why him, of all people.
Answer: Why? Would it rather have been you?


4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question: Is the “Butter Paneer Masala” good??
Answer: No, it’s terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit in it.


5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years
Stupid Question: Munna, Chickoo, you’ve become so big.
Answer: Well you haven’t particularly shrunk yourself.


6. When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question: Is the guy you’re marrying good?
Answer:-No, he’s a miserable wife-beating insensitive lout…it’s just the money.


7. When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping…. You dumb witted moron.


8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question: Hey have you had a haircut?
Answer: No, its autumn and I’m shedding……


9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer: No it wont. It will just bleed.


10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks…
Stupid Question: Oh, so you smoke.
Answer: Gosh, it’s a miracle …………it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!


:rofl: :rofl:

its4fun
3rd Jan 2007, 21:01
:lol: :lol: :lol:

kerstinne25
5th Jan 2007, 05:37
wehehehe...u got me there :-)

boypancit
20th Jun 2007, 16:57
astig ung #10..:D can imagine that also...

born_cute
26th Jun 2007, 17:04
:lol: :rofl: :clap: :dance:

bwahahahaha!!!!..,,,ang saya!!!

:lol: :rofl: :clap: :dance:

rhope016
8th Jul 2007, 16:01
:clap: :clap: :clap: bravo!!!...:lol:

takure_zero
27th Jul 2007, 21:07
:lmao: :lmao: :lmao: :lmao:

Nadec23-7
27th Jul 2007, 21:22
hehehe..:lmao:

joreyvenge
14th Jan 2008, 17:04
stupid! hehehehe
nyc 1 :clap::clap:

firestarter
14th Jan 2008, 22:00
hmmmmmmm.....
:slap:

:noidea: